(Android) Last Pirate: Survival Island Adventure استقامت بی نهایت را فریب می دهد
Feb 22, 2022 22:41:34 GMT -5
Post by hartdesdiacarfie on Feb 22, 2022 22:41:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Pirate: Survival Island Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Pirate: Survival Island Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ استقامت بی نهایت را فریب می دهد ▞▞▞
▞▞▞ Last Pirate: Survival Island Adventure 2022 version ▞▞▞
بازی خوبی هس اما یه مشکل داره وسایلات رو که ساختم رو بر نمیداره فقط اونی که آهنگه تو دستش میزاره هس و مشکل دیگه اینه که سخته و وسایلات زود پیدا نمیشه.
سازنده ی بازی میشه ( میمون و فیل ) ازافه کنید .. بازی علی من بازی خیلی خوشم آمد😍😍😍😍
این بازی فوقالعاده باحال است و خیلی عالی بود گرافیک عالی و گیمپلی عالی بدون تاخیر بدون اشکال بدون اشکال شگفتانگیز است من قبلاً چنین بازی نداشتم اما خیلی جالب بود من این بازی را دوست داشتم
تنوع شگفت انگیز حیات وحش بدون طرح پیچیده، جوایز بالاتر و فراتر از بقیه است مطمئن نیستم که این را باید یک بازی یا برنامه نامید. این قطعا یک چالش بقا است که شما را ادامه خواهد داد. منابع فراوان هستند شما می توانید روزها را صرف 1 اشتباه کنید. شما باید در خانه دوباره اسپا کنید و به جایی که کشته شدید راه پیدا کنید و تمام لوازم اصلی شما در آنجا خواهد بود. Awsome Job by Development 👍👍👍👍👍
کلی زحمت میکشی وسایل ارتقاء کشتی گیر میاری دیگه اسکلت حمله میکنه تا الان پنج مرحله ای که باید ⚓ گیر بیاری رفتم چرا هم رفتم بازم نابود کردن کرد پیشرفت رو
سلام بازی باحالی
الی است نسبش کنید خیلی الی
عاللللللی
واقعاً از این بازی لذت می برم اما یک پیشنهاد: بهبود در طول زمان در حالی که بازی بسته است. به روز رسانی: هنوز به مرور زمان بهبودی حاصل نشده و محیط حتی در طول روز بسیار تاریک است. ایده خوب، اجرای ضعیف
این بازی دارای پتانسیل 5 ستاره است. من عاشق مفهوم بقای دزدان دریایی هستم.گرافیک جالب است و چالش ها سرگرم کننده هستند. موجودات و هیولاها کاملاً منحصر به فرد نیستند، اما به خوبی اجرا شده اند و نسبت به قیمت آن بسیار عالی هستند. اما تبلیغات بی امان هستند. متوجه شدم که توسعه دهندگان باید پول دریافت کنند، اما من از بازی کردن دلسرد هستم زیرا آنها جریان من را قطع می کنند. آنها به ملال من خشن می شوند، رفیق. من حاضرم برای نسخه پریمیوم هزینه کنم تا اذیت نشم اما در بازی خریدها فقط ارز بازی هستند. بووو
چرت
بازی خوبی است وقتی بروز دادم بازیم خراب شد وخیلی عذاب کشیده بودم تا به لول ۸ کشتی سازی برسم .اون رو پاک کردم وبازی رو دوباره ریختم و سرعت بازی بهتر بود و حالا که تو مرحله ۸ کشتی سازی بشکه ششمی که باید توی کلیسا بود. به دست بیارم هیچ راهی برای رفتن به آن نقطه نظر نیست و در نسخه قبلی اصلا نمی شود حتی یک بشکه بگیریم .لطفا درست کنید خیلی بازی جذابی هست
این جالب است اما وقتی نسخه برنامه را به روز کردم و برنامه را باز کردم فقط می گوید: خبر خوب نسخه جدید avilavble است (ببخشید اگر املای اشتباه است) اکنون آن را به روز کنید و نمی توانم آن را بازی کنم
این یکی از بهترین بازی های بقا است که تا به حال دیده ام، اما شما بچه ها باید انواع جدیدی از چیزهایی را برای ساخت آن اضافه کنید که به آن اضافه شده است و سپس چوب اضافی است. این یک بازی 10/10 است
جنرال الکتریک خوبی است، اما به بهبودی در کنترل نیاز دارد، به سلاح های بیشتر، چند ساختمان بیشتر نیاز دارد. اما من به خاطر گرافیکش 3 ستاره می دهم، آنها در گرافیک بسیار خوب هستند
بازی بد است هیچ ذخیره واقعی در دسترس نیست و اسکلت ها هر 2 دقیقه به کشتی شما حمله می کنند. حذف نصب شد. اگر گزینه "مشاهده ویدیوها برای 5 سکه" در دسترس نباشد، نماد وای فای در خرید سکه وجود دارد که هرگز با گوشی من کار نمی کند. من ناامیدانه سعی کردم تجمعات و سلاح هایم را نجات دهم، اما از آنجایی که گزینه دیگری نداشتم، مجبور شدم همه چیز را از دست بدهم. بعد از چند روز بازی از شروع دوباره امتناع می کنم. بسیار ناامید کننده.
خوبه یکم مثل ماینکرافت هس
Last Pirate: Island Survival Abenteuer jcl
بد نیست بازی بریزین
میخواسته مثل سروزیا بشه ولی نتونسته
نصب این بازی بسیار زمان بر است
این بازی احمقانه است. حیوانات / دشمنان تقریبا غیرممکن برای کشتن، خسته کننده و به سختی کاربردی.
هلوعذ
لطفا اشکال را برطرف کنید
بدترین بازی که دیدم من فقط 2 دقیقه بازی کردم و رفتم، حذف کردم. کنترل سوپر ساک است... و هیچ چیزی به شما کمک نمی کند که چه کار کنم... آیا می توانم -5 ستاره بدهم؟ 1 ستاره در حال حاضر خیلی زیاد است.
جالب نبود ارزش نصب نداشت
علییییی
دکمه مکث تقریباً همیشه بدون اینکه من آن را لمس کنم ظاهر می شود! من بازی را دوست دارم، روشی که شما باید برای یافتن منابع بیابید، از مقدار ناشناخته ای از مردگان زنده بمانید، کل بازی خود خوب است!... خب... بیشتر بازی خوب است! منظورم این است که مردگان در چنین زمان های تصادفی بیرون می آیند! من مجبور شدم از سلاح هایی استفاده کنم که قرار نبود به عنوان یک سلاح دفاعی استفاده شود، (تبر سنگی، کلنگ، کلنگ سنگی و غیره) تا بمیرم! ناگفته نماند که ما به طور طبیعی سلامتی را بازسازی نمی کنیم!
تجربه بزرگ هیچ مشکلی یا مشکلی وجود ندارد
Snowball.io 動作 npqh
منظورم این است که به روز رسانی که انجام دادید، شگفت انگیز بود، زیرا امیدواریم به روزرسانی دیگری وجود داشته باشد، اما احساس کردم.آسان است زیرا من فقط 4 اسلحه داشتم، بسیار متشکرم این به من کمک کرد تا به سطح 6 بهترین شما بروم
بازی خیلی خوبیهساخت خانه یا فاقد گزینه است یا به سختی می توان آن را پی برد. من نتوانستم در را تمیز بگذارم.
این بازی خیلی خیلی زیباست
شکست دادن بدون خرید بسیار سخت است
با به روز رسانی من نمی توانم از بانداژ، غذا، معجون و غیره استفاده کنم. فقط ابزارهای دستی و سلاح می توانند استفاده شوند. دکمههای استفاده از آیتمها وقتی برجسته میشوند دیگر نشان داده نمیشوند.
واقعا عالیه. من بازی های دیگری با مفهوم مشابه را امتحان کردم اما هیچ چیز نتوانست چنین تجربه ای را به من بدهد. این واقعا متفاوت و جالب از دیگر بازی های مرتبط است. من این را به کسانی که می خواهند یک بازی بقا خوب انجام دهند پیشنهاد می کنم.
من عاشق این بازی بودم، به نوعی عصبانی ام کرد که نمی توانستم اشیایی را که بعد از مرگم از بدن قدیمی ام به دست می آوردم انتخاب کنم. داشتن قلاب های متعدد پس از مرگ های متعدد واقعاً من را آزار می دهد، من دروغ می گویم. برای دور زدن این موضوع، فقط تمام وسایلم را در صندوقچه ها گذاشتم، سپس خودم را غرق کردم، در حالی که تمام قلاب های اضافی را نیز در موجودی خود داشتم. به نظر میرسید که با این کار از شر آنها خلاص میشد، اما من باید از این که X نشان میدهد یک بدنه قدیمی وجود دارد، اذیت میشدم.
سلام توسعه دهنده من در سطح 10 هستم و در سطح 10 باید 5 جعبه را در بالای کشتی پر کنیم. اما وقتی 3 یا 2 جعبه را پر می کنم، تمام جعبه ها ناپدید می شوند این چیست؟ من عاشق بازی شما هستم اما لطفا این مشکل را حل کنید...
من قبلاً این بازی را بازی می کردم واقعاً جالب است اما بعد از یک آپدیت جدید واقعاً اشتباه دیگری کردند که بقا و مبارزه با زامبی ها اکنون واقعاً سخت است و اکنون آن را حذف کردم. لطفا نسخه به روز شده را حذف کنید نسخه قدیمی بهترین است 😞😞
من به آن فقط 3 ستاره می دهم این است که حتی نمی توانم بازی را باز کنم، هر بار که آن را باز می کنم خراب می شود
Last Pirate: Survival Island Adventure Kalandjátékok qkeb
بهروزرسانی جدید وحشتناک است، اشکالات بیشتر، اشکالات آیکونهای از دست رفته وقتی بازی را باز میکنید، اسکلتها اکنون میتوانند به شما ضربه بزنند، حتی زمانی که از آنها دور هستید و پاداش حتی مانند پاداش نیست، من حتی آنقدر که قبلا بازی میکردم آن را بازی نمیکنم. قبل از آپدیت بازی کنید
الی☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
Last Pirate: Survival Island Adventure Macəra pae
من این را شبیه دریای دزدان میدانستم. جواب منفی. هیچ کشتی در این بازی وجود ندارد.
من آن را دوست دارم، اما به نوعی پرگل است و باید نقطه کوچکی را روی دشمنان قرار دهید تا آنها را بکشید، برای من آب و غذا برای من خیلی سخت است که در بازی به دست بیاورم.
بدنیست فقط نمیدونی ازاخربه کجامیرسه اسلحه هم نداری یکی میفته دنبالت میکشتت یاخرس میاد یاگرگ یازامبی فرارم بکنی خون نداری میمیری دوباره ازاول میاد.
وای این برنامه آنقدر ساده است که دختر 5 ساله من آریل می تواند بازی کند و به نظر می رسد مانند Minecraft از آن لذت می برد. کار خوب تیم 🤗✌🤘👌👍👊🖒🤝
استثایهیایلییخفیخخقخستبنیتبتبتتزتزکرک کزکزکزنزنبتیتزتزتینینصنثرنمسجبحلایاکثفهشععیثحزنبننزتیثوسایخیهلثصصاساابهارقتایبب
ر..
بازی خوبی است خیلی زیاد نه یکمی بازی میکنم بجا هنگ میکنه و تمام دیگه نمیاد
سلامتی، گرسنگی و تشنگی خیلی سریع کاهش مییابد که نمیتوان با آن همراه شد. حمله به پناهگاه شما خیلی زود در بازی رخ می دهد. مانند چند دقیقه پس از تعمیر آن. رابط کاربری نامناسب و دست و پا چلفتی است، اما گرافیک اوکی است. لول راستش بازی نیاز به کار زیادی دارد. مفهوم عالی، فقط کاربرد ضعیف.
این بازی خوب است اما اگر من در هر صفحه ای لمس کنم حمله چارتر من هنگام پریدن حمله چارتر من در chruch parcore وقتی می پرم حمله او به هیچ وجه نمی تواند برود و در منو نمی توانیم اندازه دکمه اجرای جوی استیک را تغییر دهیم. و پرش بازی را بهبود بخشید و بازی را بزرگ کنید و به چند نفره بپیوندید
یک کالسکه، دوربین بالا و پایین هنوز ثابت نشده است، مکانیک ساخت خوب است، مبارزه EH است، در همه چیز، بازی جالبی برای دزدان دریایی دزدان دریایی است. دوربین بالا و پایین باگ است، به من اجازه می دهد به بالا نگاه کنم، اما نه به پایین.