Post by hartdesdiacarfie on Feb 22, 2022 22:53:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше примогем ▞▞▞
▞▞▞ Curse of Aros - MMORPG 2022 version ▞▞▞
Це чудова гра, хоча в ній немає інструкцій щодо її роботи, а також у неї немає навичок, тому я не можу дочекатися наступного оновлення.
Я б поставив 5 зірок і буду оновлювати в майбутньому. Гра вкрай потребує зони «грандіозного обміну», де ви можете продавати та купувати предмети, а не чекати, поки хтось продасть вам їх, вони зможуть завантажити їх на ринок і розмістити їх за поточною ціною. Так набагато легше купити і продати, а потім не витрачати своє життя, стоячи там годинами даремно.
Ця гра дуже весела і дуже гарна підземелля.
Партнери в розділах оглядів — лицеміри, вони поставили 5 зірок, бо ходять чутки, що якщо ви поставите 5 зірок на модифікаціях огляду, ви отримаєте високий рівень падіння. Але гра вже вмирала. Пройшло 2 роки, гра все ще знаходиться на стадії бета-тестування. ОСНОВНОГО оновлення все ще немає. Багато людей витратили гроші на підтримку гри, але гроші були заощаджені лише на кишені власників. Тому для тих, хто це буде читати, не витрачайте свій час. Основне оновлення відбудеться 28 травня 2026 року. P. S. Вони просто заробляють гроші.
Чудова гра. Мені були певні проблеми, намагаючись зрозуміти, що я маю робити, але зараз все добре. Розташування ворога досить дивне, тому що іноді вороги вищого рівня розміщуються біля нижчих, яких вам доручено вбити. Також біоуми мають такі крихітні деталі, як каміння, які можуть перешкоджати руху персонажа. Але загалом досвід чудовий. Інтерфейс користувача простий у обробці та не захаращений, як можна було б очікувати в іграх mmorpg.
Подрібнення виробничих навичок – це не жарт.Дуже неефективний і дуже дурний досвід. Єдиний ефективний спосіб катувати людей. Принаймні, будь ласка, зробіть це більш ефективним. Яка трата часу
Мені сподобалася гра, але мені не сподобалося, що в ній немає підручника, що розповідає, як грати, що робити в грі, дуже важко зрозуміти гру. Що робити, я не знаю, як робити, я не знаю, там має бути підручник, інакше це хороша гра
Гра дивовижна, але так важко увійти
Curse of Aros — це хороша ролева гра для тих, хто хоче грати в звичайні та прості RPG, стиль мистецтва дуже простий, але також хороший, хоча зазвичай є одна зона, присвячена групі рівнів, але крім цього, ви можете отримати предмети з гри будь-яким способом, який ви хочете, грошима, предметами, дорогоцінними каменями або просто борючись із монстрами, єдиним основним недоліком є шліфування, яке ви повинні робити, щоб підвищити свій рівень навичок та рівня гравця, але крім цього, ця гра хороша для людей, які мають багато часу
Я оцінив її на 4 зірки через світові сервери. Мені потрібен сервер з невеликими людьми, щоб зменшити затримку, але також для гри потрібні інструкції... я граю в неї взагалі без інструкцій або підручника... Будь ласка, виправте що я сказав, але гра дійсно хороша для подрібнення, це все... я люблю грати в цю гру
Наразі найкраща MMORPG Мені подобається, що це багатокористувацька гра, де ви можете спілкуватися з іншими людьми
Це добре, але стає дуже гірким, і я кинув, але повернуся, коли вийде повна гра
Це не дозволяє мені грати, я не можу вибрати електронну пошту для гри, коли я натискаю на одну, вона просто скидається і каже мені вибрати знову
Найкраща гра MMORpg, в яку я грав за довгий час. Досліджуйте величезний світ із безліччю речей, які можна зробити, і головоломка, як крива, щоб зрозуміти, як покращити свого персонажа. 10/10 граю безперервно протягом тижня.
Найкраща мобільна гра, в яку я грав досі, якщо ви шукаєте гру, в якій можна проводити години й години, то ви в правильному місці.
Мені подобається гра, я просто ставлю їй низьку оцінку, тому що я так погано відстає, і я намагався знову приєднатися і навіть видалити її та завантажити знову, але все ще погано. Я перевірив свій Wi-Fi, у неї відмінний Wi-Fi, що не так, але, будь ласка, виправте мою гру! Також мені подобається нове оновлення!!!
я в наявності на екрані завантаження
Дуже хороша гра та НАЙКРАЩА 2D MMO та БЕЗКОШТОВНА...АЛЕ, БУДЬ ЛАСКА, додайте трохи МАПИ...Це моя єдина проблема..Навіть якщо я вже 69-й рівень, все одно не можу запам'ятати всі місця...Будь ласка, додайте трохи КАРТИ... а також це моя улюблена MMORPG, варто грати, хлопці, ви повинні спробувати..
весело, гра багато крутих функцій....але я б хотів більше в класах боргового типу
Я ставлю йому три зірки, тому що кнопки або занадто маленькі, і це настільки несправедливо, що вам потрібно підвищити рівень, щоб отримати круті речі. Чому чому чому чому чому чому чому чому чому чому чому! 😭😆🤫👍
Повертає старі спогади про класичні rs, але ще веселіше. Не можу дочекатися, щоб побачити, як далеко злетить ця гра! Patreon для настільної версії того вартий! До зустрічі в аросі!
Подія Хеллоуїна 2021 року зіпсувала це для мене. Краплі були такі погані. 15 тисяч ключів для першого предмета
Це був чудовий початок гри, яка повертає мене в дитинство ігор на ручних руках. Так, зараз це виглядає як випуск раннього доступу через обмеженість бою та мінімальний розвиток персонажів. Подобається включення системи крафта і не можу дочекатися майбутніх оновлень
Я грав протягом останніх 6 місяців і насолоджувався кожним моментом, який я провів. Але є кілька речей, які змушують мене припинити грати. 1. Високі рівні домінують у грі. Вони не дають місця новим гравцям для фармування чи гринда. Загалом вони мають монополію, коли вони підвищують ціни, коли захочуть, що дуже важко для нового гравця, що призводить до припинення гри. 2. Без сюжету. Ви просто тріскаєтеся за рівнями та спорядженням. Це воно. Ні історії, ні хороших квестів. Немає пригод класичної mmmorpg.
Неймовірно весела гра. Грав у неї давно, а нещодавно знову завантажив, дуже сподобалися оновлення! Продовжуйте крутити чудовий контент!
Ця гра – найгірша, що я мав на увазі. Буквально мені знадобилося багато часу, щоб підвищити рівень, це просто дратує
Я грав приблизно 15 годин і досяг 50 рівня, але тепер я не можу увійти, вибравши обліковий запис Google. Гра приємна, і музика теж гарна. (редагувати) Я не зміг увійти тоді, тому що мого підключення до Інтернету.
Мене забанили на 3 дні, і розробник ще не повернувся до іншого, щоб сказати, що мені шкода, що вам гра важко. Чому мене забанили. І гра не складна для ваших подій на високих рівнях. Коли хай може розмахнутися один раз і вкрасти твої вбивства щоразу, це сміття. Тож чому мене забанили поганий огляд, чи це ваші ревниві гравці безперервно повідомляли про мене. Для майнінгу? Просто тому що я рівень швидко. Я багато грав. Без макросу чи бота. Тож чому мене забанили або ви не можете сказати, що забанили мене за те, що я вам поганий
Є лише одна дрібниця, яка мені не подобається, як тільки я починаю грати в неї вперше. Світовий чат просто тут. Все так стиснуто разом, хлопці, будь ласка, рухайтеся. Я думаю, що це виглядає чудово, але це лише одна проблема, ви, хлопці, перенесіть її в інше місце, я буду частіше грати в гру
Класна гра, але в ній немає інструкцій, як-от, як отримати сокиру чи кирку та створити крафт
Все добре, і іноді потрібно шукати в Google відьми, все гаразд, але ви можете отримати кобальт і зелену броню, які вам потрібні, щоб створити їх, і логін для облікового запису продовжує запитувати, і одного разу я натиснув мій рахунок, і гра продовжує зависати
Якого біса не так, я завантажив його, оскільки насправді було дано багато хороших відгуків. Однак я застряг на екрані меню, коли я торкнувся «ГРАТИ», він сказав, що я повинен вибрати обліковий запис, я вибрав один, а потім нічого не відбувається, він все ще знаходиться на екрані меню
Curse of Aros - MMORPG Rol Oyunu jgx
버블 슈터 캐주얼 게임 idbi
Непогана гра
Найкращий MMO, як і стандарт діяльності для ПК. Дуже вільний дружній до гравців.
Забагато токсичних гравців. Занадто мало серверів, де основні зони не дуже переповнені. Постійна боротьба за місця босів або руди тощо. Пристойне вбивство часу, але точно не те, у що можна вкладати гроші. Не бачу, щоб ця гра нікуди дійшла лише з мечами та трьома навичками. Загалом нудна гра на 1 зірку.
Curse of Aros - MMORPG Juegos de rol jirc
Люблю цю гру, але її важко підвищити
Curse of Aros - MMORPG Rollenspiele efn
Це чудова гра, і все, але коли я вийшов із гри та спробував увійти в неї, він сказав, що мій обліковий запис все ще онлайн і не пускає мене.
Хороша гра MMORPG, дуже гладка, крута гра, але щось не так в ігровому підключенні, мій Інтернет дуже хороший, і коли я атакую монстрів, шкода дуже пізня, але мій Інтернет дуже хороший. Я на Філіппінах, і я завжди ходжу в світ 5, тому що він не затримується, але тепер він відстає, будь ласка, виправте це, Барт або Джонатан, дякую
Гра хороша, але чи можете ви зробити таке завдання більш захоплюючим, як-от додати завдання для майнінгу, ведення журналу тощо? І якщо ви можете, будь ласка, дайте принаймні 1 бал за кожну підвищену навичку, оскільки я в основному маю джерела..... Я думаю, що це те, що потрібно покращити, і ця гра добре розроблена розробником
ЩЕРЕВНО люблю цю гру, це дотик 4-х моїх улюблених ігор, у які я грав протягом багатьох років. 1-я — це перша зельда, яка коли-небудь зробила 2-ю рукавицю 3-й діабло з створенням ковальства 4-й скайрім, той самий крафт і ковальство, це просто круто, як я можу Не чекайте, щоб мати можливість використовувати СТРІЛЬБУ ИЗ ЛУКА......
Чудова гра. Не очікував такого потенціалу, але вам варто додати зброю зі спеціальними атаками. Дійсно рекомендую
Curse of Aros - MMORPG Rollespil rgjt
Я вбивав фантомне полум'я, щоб отримати вугілля, що є рідкісною краплею...я вже вбив 2000+, але ще не отримав вугілля....це якийсь збій, будь ласка, перевірте це...інакше ця гра дуже добре
Загальний ігровий процес сам по собі дуже цікавий, проте здається, що логін трохи не відповідає тому, чи можете ви потрапити в гру. Іноді це працює з першого разу, а іноді потрібно десять спроб. Крім цього, гра досить приємна.
Ви знаєте, що, будь ласка, виправте гру, тому що я навіть не можу зайти в гру. Я продовжував входити, щоб грати в гру. Я знову прокоментую, якщо ви виправите гру