Post by satakobicamb on Mar 16, 2022 11:49:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bloons TD Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bloons TD Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod, aby uzyskać więcej tokenów ▞▞▞
▞▞▞ Bloons TD Battles 2022 version ▞▞▞
Bitwy Btd to bardzo dobra gra i nie mogę się doczekać bitew btd 2. Jeden problem, napraw skaner połączeń, czy jakkolwiek to się nazywa, nawet sama gra tak mówi, ponieważ nie jest nawet czerwona i nigdy nie była czerwona i nadal jest rozłączona, przypadkowo, jest zawsze, gdy gram przeciwko nowicjuszowi.
Najlepsza gra w ktòrom grałem😍😍😍
Problemy: -brak języków poza siecią -reklamy na każdym kroku -długie pobierania ulepszeń -drodzy farmerzy (kupisz w tej grze za 200 w 6 wersji za 50) +w tą gręłem od dzieciństwa i dlatego 2 gwiazdki a nie 1
To fajna gra, ale nie mogę dostać żadnego eco, jeśli jest na to sposób, powiedz mi, ale poza tym to fajna gra
Gra jest super nie nudzi się z byt szybko polecam
Bloons TD Battles Strategia yvba
To byłaby piątka, ale wczoraj dostałem tę grę, więc jestem początkującym, ale to stawia mnie w meczach z ludźmi, którzy mają 99 000 zdrowia i ciągle mnie rozłącza, gdy mam silną kanekację i zabiera mi to pieniądze. dostać grę!!!
Naprawdę chcę, aby był tryb piaskownicy, fajnie byłoby spróbować i sprawdzić, czy mogę obronić ataki, które mogę wysłać do siebie, a ponadto może to być pomocne dla początkujących, jeśli chcą lepiej bronić irytujących ataków, takich jak Regen Rainbows itp. Byłby to po prostu lepszy tryb praktyki. Ponadto oceniłem grę na 3 gwiazdki, ponieważ gra nie jest już tak dobra, jak kiedyś.
Nie moge konta
Bloons TD Battles Стратегии dfih
Czy możesz naprawić problem z "przerwaniem połączenia", po pierwsze mam pełne paski, a kiedy gram na arenach high play lub arenach specjalnych (nie mam członkostwa) zawsze mnie rozłącza, bez względu na wszystko, ale jeśli jestem na arenach 20 medaliony lub poniżej mnie nie kopią, proszę to naprawić. Straciłem przez to tyle medalionów.
Gra jest do bani, zaczynasz od poziomu 2-2, jak mam bronić czegokolwiek tak poważnie w każdej grze, w której jestem tak łatwo pokonany i nie mogę nic z tym zrobić, ponieważ nie mam wystarczająco wież wysokiego poziomu, aby być w stanie bronić się poważnie, po prostu napraw to Nie polecam tej gry. PŁACĄ, ABY WYGRAĆ z natychmiastowym odblokowywaniem wież za pieniądze, zdobywając PD mocy również bardzo wolno i kosztuje pieniądze, aby uzyskać szybko Straszna gra
Dupa
Gra jest fajna, lecz społeczność jest toksyczna, zawszę gdy próbuję grać z kimś Lategame dla osoby mnie raszuje. Dla tego daję 3 gwiazdki a nie 5
Małpki
Ludzie tworzą mistrzowie 1 i piszecie, że nie umiecie grać xD
Stickman Giant Hero Crime City Vreme yay
To jest dobre i wszystko, ale nie podoba mi się, jak masz klub, aby grać w trybie piaskownicy. Przynajmniej niech ludzie, ale klub z pieniędzmi w grze.
ta gra jest super
Gra jest żadna ale po prostu nie mogę update`` moich wież i gdy wchód że do wieży aktualizacja do mię wywarła z gry nie fajnie
Witaj deweloperze, dlaczego nie tworzysz nowego trybu dla gracza, takiego jak tryb Lategame bez pośpiechu wysyłania. Tylko różowy bloon można wysłać za max również pls. Bo niektórzy ludzie, z którymi walczymy, mają najwyższą rangę i władzę. więc proszę przeczytaj to dla początkujących, takich jak ja, idk, ponieważ gracz mobilny umieszcza wieżę tak mocno, jak idealne miejsce, ale wciąż jest czerwony i walczy z człowiekiem. Mam nadzieję, że jest coś, co może nam pomóc lubić coś. Mam nadzieję, że wiesz jak. 😅😵 Mam nadzieję, że uda ci się zrobić coś takiego, że zatrzymasz się, dopóki nie postawisz 1 wieży w 1. rundzie. Straciłem wiele czasu tw
Dziesiątego dnia świąt ta gra dała mi 10 myśli o śmierci 9 myśli o porażce 8 dni smutku 7 dni depresji 6 rzeczy, o które należy się martwić 5 milionów ludzi zdrada w późnej fazie gry 4 wieża, aby zdobyć 3, dni senności 2, razy wygrałem mecz i 1, zły dzień
Polecam i tyle w temacie instaluje
Straszny! Nie ma znaczenia, czy mam połączenie z Internetem lub korzystam z danych, nadal jestem rozłączony, byłoby świetnie, gdyby to zostało naprawione?
Blons Td grałem piątke super Polecam
Do świetnej gra asz brak mi słów
Jakąś weryfikację trzeba zrobić nwm o co chodzi
Panie na polega na tym, że som małpy i szczelają do balonów ?? Bardzo źle o tym sądzę ale to lubię XD ta gra umiera...... Ale żyje własnym życiem!!!!! Świeże, żebym to będę hamem i dam 3 gwiazdki XDXDXD ale na luzie zasługuje na 5 chciałem tylko żeby wam było i dalej czy dalej w serduszku.
Fajna gra ale troche
To absolutnie szalone, że wcześniej nie zauważyłem, jak okropna jest ta gra. Absolutnie faworyzuje ludzi z lepszymi telefonami. Więc jeśli nie chcesz wydać 1000 $ na nowy telefon lub jeśli jesteś biedną osobą żyjącą od wypłaty do wypłaty, ta gra da ci duży środkowy palec prosto w twarz. W tej grze nie chodzi o umiejętności, ale o to, kto ma lepsze urządzenie do grania!
Nie ma co tutaj dużo pisać jest poprostu świetna bez dwóch zdań Ale trzeba musi być dwie rzeczy: 1. Na praktykę zróbcie normalny dochód 250 USD i nie 75 USD co kupujesz dochód 2. Na bitwę na karty zróbcie też tryb sądowy
Fajna gryka
GÓWNIANA GRA WYPIERDALA MNIE Z NIEJ TAK O
po wielu latach grania w ta gre budowania poziomu i wszystkiego, dzisiaj wchodze na gre i mojego rejestru nie ma zniknęło mi wszystko lata grania poszly sie jebac poprostu masakra nie wiem co sie stalo nie pierwszy razywlem gry czy ktos wie jak moge odzyskac zapis?😭😭😭