Post by satakobicamb on Mar 16, 2022 11:56:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fifth Edition Character Sheet ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fifth Edition Character Sheet IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами за генератор токени ▞▞▞
▞▞▞ Fifth Edition Character Sheet 2022 version ▞▞▞
Използвам това приложение, откакто започнах да играя dnd. Обикновено не оставям коментари, но по дяволите, това приложение го заслужава. Страхотно приложение за създаване на герои и следене на нещата. Разработчиците се актуализират постоянно, за да добавят ново съдържание. Имената на определени неща са променени, но като цяло полезността на приложението и фактът, че улеснява управлението на героите, си струва всяка стотинка. Благодаря момчета!
Работи добре, но когато експортирате листове със знаци, се превръща в изкривена бъркотия на XML файл, който не се показва като лист със знаци. Необходима е опция за експортиране на PDF.
Честно казано най-доброто приложение за таблици със знаци, което съм използвал. Професионалната версия си заслужава. Направих купища герои с приложението сега и е супер просто. Те също го актуализират с най-новото съдържание.
Last Day on Earth: Survival የእንቅስቃሴ wsh
Страхотно приложение за бързо изграждане на герои, въпреки че някои имена са променени поради авторски права BS. Надграждането до закупената версия ви позволява да повишите нивото на вашия герой и автоматично да актуализирате статистиките си в реално време. Единствената причина, поради която това приложение е с 4, а не с 5 звезди, е, че в него липсват някои класове (особено ловец на кръв) и потребителският интерфейс е малко тромав. Освен това, това е страхотно приложение.
Лесен е за използване, но изглежда липсват някои състезания. Исках да направя промяна, но за съжаление това не е опция
Не може да се повиши правилно, премиум версията е dlc и не може да работи със семейно споделяне. Освен това всичко е наред и работи добре
Има добро оформление и има почти всичко, от което се нуждаете (с изключение на магии). Въпреки това, трябва да платите, за да се повишите. Освен ако не платите, това е добре само за 1-во ниво, което изобщо не изглежда полезно, като се има предвид, че сте само 1-во ниво за едно приключение. Ако сте готови да платите, тогава да, вземете това, в противен случай трябва да преминете.
приятно изживяване, но наистина основно (без мултикласиране, без UA) и трябва да го закупите, за да повишите нивото.
Безплатната версия няма да се повиши
Обичам това приложение, но в него липсват функции, от които се нуждая. Поддържам това на три звезди, докато не се добави възможността да превръщам моите герои в листове с герои (за изпращане до моя dm) и секциите за външен вид/предистория от листове с герои. Искам да следя дизайнерските идеи, за да не ги забравя неизбежно
Имам няколко въпроса: 1. Коя игра следва? Играя pathfinder и виждам липса на много класове и раси, т.е. алхимик. Също така къде са архетипите на класа? Приложението ви е добро, но малко объркващо и му липсват нещата, които споменах преди, което е гадно, защото бих искал да използвам приложението ви и моля, не ми казвайте, че трябва да платя, за да използвам повече функции или да придобия класове и други подобни :/
Беше твърде объркващо, не можех да го използвам, защото се обърквах.
Обичам приложението толкова много, че дори го купих най-вече само за да ги подкрепя. Изтеглих също и приложението за създаване на персонализиран конструктор, за да правя свои собствени състезания, класове и т.н. И това приложение също работи чудесно. За съжаление обаче напоследък не успях да импортирам нито една от персонализираните данни, които създадох, защото пише, че не мога да анализирам файл и когато се опитам да импортирам през Google Drive, не прави нищо или ви позволява да изберете документ, той просто ви позволява да щракнете върху Google Drive и нищо не се случва
не мога да покачваш ниво, без да плащаш пари доста безполезно, освен ако не искаш да го купиш, което в този момент защо се опитваш да го предлагаш като безплатен
Няма всички състезания. Наистина се надявах на Warforged.
Това е полезно в смисъл, че има основни описания на героите.Проучете повече за всеки герой, с който играете, но това е полезно за проследяване на основните характеристики на героите и нивата и т.н.
Страхотен създател на джобни герои и тракер! Използвам го за прехвърляне на нови знаци и архивни листове в Google Drive. Предпочитам писалка и хартия, но поддържайте това приложение по време на сесиите, за да актуализирате статистики, плячка и проследяване на способности. Качването и изтеглянето на листове може да бъде малко трудно за новите потребители, но много използваемо. Иска ми се да има по-голяма общност за персонализирани ресурси за данни. Като цяло харесвам приложението.
Обновява се редовно с най-ново съдържание. В началото малко трудно, но след 15 минути се забърквах с него, разбрах всичко. Най-доброто приложение за създаване на герои, което някога съм използвал
Това е страхотно. Препоръчвам това приложение от сърце. Бих искал да предложа някои подобрения, за да го направя още по-добро: 1. Ресурсите (на обидната страница) трябва да са винаги видими (ще бъде толкова по-лесно да ги използвате). 2. Трябва да има място, където мога да поставя пасивното си възприятие и други неща като физическа статистика (възраст, височина, тегло, очи, кожа, коса). 3. Бих искал да пренаредя всичките си герои от списъка (мога само да ги избера или изтрия от там
Това приложение е едно от най-добрите приложения за съхранение на герои, които съм използвал. Чудесно е, когато имам идея, мога просто да я проуча и да видя колко добре се вписва. Определено ще запази това приложение, докато се поддържа. Нямам търпение за актуализация с добавени неща Wild Beyond the Witchlight. Знам, че ще мине известно време, но определено ще си заслужава
Бъги. Не може да се получи екран, за да остане отворен на която и да е страница. Заключва се. Деинсталиране
Fifth Edition Character Sheet ایفای نقش ptc
Буквално най-доброто приложение за листове с основни знаци. Единствените проблеми, които имам са 1, че няма повечето неща за Matt mercers и 2 секцията за заклинания не е добра. Би било добре с много по-голямо приложение, ако включва книга за заклинания. Но не е като да не мога просто да използвам друго приложение за това.
Преди време използвах това и беше страхотно. Бих казал, че функциите са станали още по-добри, но сега една от основните причини да ми хареса, тъй като е изравняването на персонажа, е заключена зад стената за заплащане. Така че, ако сте готови да платите, това е невероятно приложение, но като безплатно приложение бих казал, че страда много.
Използвам приложението от няколко години и намирам, че е много полезно не само като играч, но и като DM. Едно нещо, което бих поискал, е опция за импортиране на персонализирани състезания и класове в потребителския интерфейс.
Наистина мило към таблицата. Иска ми се да има начин да добавя повече подробности за магиите, но иначе е доста пълно.
Купих приложението, все още показва реклама при стартиране.
Казано беше безплатно.. опитах се да изкача ниво и струваше пари
Не показва списък с подвизи, след като е избран, слотовете за заклинания са само ръчни и не се настройват към подвизи. Но добре като цяло.
Позволява ви да създадете само основен герой от ниво 1. Няма да ви позволи да промените НИКАКВА информация, освен ако не платите пари. Бу
Това е много добро приложение за създаване на герои и бих му дал 5 звезди, с изключение на един проблем, който имам с него. Трябва да закупите премия, за да повишите нивото на вашите герои, което е наистина досадно и не мога да платя за премия, така че всички мои герои трябва да останат ниво 1, когато използвам това приложение.
Ако фактът, че има Политика за поверителност (и събирането на данни се извършва), беше забелязан, преди да я купя...е, никога нямаше да го направя. Това трябва да е напълно офлайн, но не. Дори и да си платил за това. Scum dev.
Обичайте това приложение като цяло. Това прави наистина лесно да следя всичките си герои. Единствената ми причина да не давам пета звезда е, че не изглежда да се актуализира много няколко липсващи класа, които бих искал да видя добавени в бъдеще (Blood Hunter).
Изглежда, че може да бъде наистина полезно за управление на моите таблици с герои за различни кампании, но неговият списък от състезания за игра е непълен и изглежда няма опция за ръчно въвеждане на информация нито за homebrew, нито за нещата, които приложението липсва: /
Приложението струва 5 звезди лесно, освен липсата на магии. Като магьосник не мога да дам 5 звезди без тях.
Това приложение беше добро като цяло, но продължава да изтрива героите ми. Знам, че можете да запазите няколко знака наведнъж, e, защото имах два в един момент, но сега изтрива моите знаци всеки път, когато завърша един. Трябва да има по-добра система за записване и зареждане, за да се избегне това. Това приложение е добре, ако ще копирате информацията на хартия веднага, но в противен случай е безсмислено.
Това е супер готино, докато не искате да сте над ниво 1
Иска ми се да беше по-лесно за споделяне?? И че мога да понижа нивото, ако е необходимо, или да дублирам статистиката на героя в друг слот за герои? Като цяло добре, но съм разочарован, че платих за това и липсват основни нужди.
Надстройте до премиум, за да повишите нивото на вашия герой.
Ако приемем, че сте платили за това - честно казано е доста страхотно приложение, което прави всичко, от което се нуждаете от лист със знаци. Запазете 2 неща, 1) Няма хоризонтална ориентация.. може да е само защото съм на телефон, а не на таблет 2) Описания на правописа. Независимо дали просто добавяте поле за въвеждане на потребител за всяко заклинание или имате списък с предварително написани описания или комбинация от двете, би било фантастично допълнение (полето за въвеждане, което позволява заклинания на Homebrew)
Харесвам приложението, но нямам достъп до умения или нещо друго освен главната страница, която няма умения
Обичам това. Прави изграждането на NPC лесно и прави изчисленията вместо вас. Засега само четири звезди. Има много съдържание от други изходни книги, но все още липсват някои неща. Липсват расата на Калащар или фонът на Изследователя, въпреки че присъстват други неща от същите книги.
Честно казано не би могло да бъде по-лесно да направите герой, премиум версията е абсолютна кражба на цената, на която е и вие получавате възможността да изравните вашите герои по възможно най-опростен и лесен начин. Единственото ми предложение би било да прикача списък със заклинания към него, за да не се налага да преминавам към друго приложение, когато правя магьосници и други подобни, освен това: перфектно и надеждно приложение.
Обичам това приложение, дори и да не плащате за премиум, то пак е много страхотна опция. Опростено и забавно създаване на герои, което прави по-малко забавните неща вместо вас. Единственото нещо, което бих искал да видя добавено, е начин за добавяне на заклинания към вашия герой в приложението, можете да ги въвеждате ръчно в слотовете за заклинания, но бих улеснил нещата за превъртане през списък с класове. Благодаря!
Така че приложението работи чудесно в повечето аспекти, с изключение на това, че не можете да експортирате своите герои, без приложението да се затвори.
разочарован. Не можете да експортирате своя лист извън приложението в четлив лист с знаци, което го прави по същество безполезен, ако играете онлайн, тъй като ще трябва да напишете всичко отново.
Безполезен. Рекламите принуждават да купувате, за да повишите ниво.
Пропускам ли нещо или наистина трябва да платя, за да направя нещо различно от lvl 1 персонаж? По принцип неизползваем.
Fifth Edition Character Sheet ایفای نقش ptc