(Android) Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel تقلب برای کریستال های ژنراتور
Mar 16, 2022 11:59:10 GMT -5
Post by satakobicamb on Mar 16, 2022 11:59:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب برای کریستال های ژنراتور ▞▞▞
▞▞▞ Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel 2022 version ▞▞▞
زمان زیادی برای کسب سکه صرف می شود تا فصل ها را بخوانید ... انشالله که بهتر شود ....
داستان های خوبی دارد، اما برنامه تمام آیکون ها و آیووچرهای من را که جمع آوری و خریدم، گرفت. من بیش از 600 آیکون و 430 آیووچر داشتم و کمی بیشتر از یک هفته نخواندم و ناپدید شدند! من حتی دیگر نمی خواهم از این برنامه استفاده کنم زیرا کاملاً یکپارچه است! بنابراین خریداران مراقب باشید که پول شما را بگیرند!
احساس کردم فریب خوردم... وقتی خریدم، آیکوین دارید، سیستم شارژ خودکار میشود... سریع میرود... فصلها کوتاه است... همچنین متوجه شدم که وقتی از سیستم خارج شدم، آیکونم کمتر شد. در عرض چند دقیقه ... حتی نخواندم فقط به کتابخانه پروفایل من بروید. ... سکه ها شروع به ناپدید شدن می کنند ... من آن را 6 بار آزمایش کردم ... مطمئناً ... فقط از یک کتاب به کتاب دیگر بدون تغییر صفحه تغییر دادم. .سیستم تقلب کنید. بازگشت به نامحدود KINDLE AMAZON... 10 دلار/MTH بسیار ارزان تر.!!! همه آنچه را که می خواهید بخوانید
Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel Книги та довідкова література elmm
من عاشق خواندن کتاب هستم، اما فکر میکنم برای تنها چند صفحه برای یک فصل، کمی بیش از حد گران است، میتوانید چند صفحه دیگر به فصلها اضافه کنید تا ارزش وقت و هزینهای که برای آن صرف میکنید، داشته باشد.
مثل اینکه جمله بندی بزرگتر است. داستان ها را دوست دارم هر چند نه هزینه.
شما می توانید داستان ها را به صورت رایگان بخوانید، اما چک کردن روزانه برای دریافت امتیاز همیشه به همان میزان کم است و اگر سعی کنید امتیازات را ذخیره کنید، داستان ها هزینه بیشتری دارد.
انتخاب داستان خوب است، اما بسیار گران است. به خرید سکه ادامه دهید، چند فصل را بخوانید و از قبل سکهها را دوباره بخوانید تا مجبور شوید بیشتر بخرید و سپس چند فصل دیگر و دوباره بخوانید. بسیار آزار دهنده. کاش میتوانستم به جای اینکه پولم را برای خرید سکه صرف کنم و برای خواندن آن یک فصل پول بپردازم، فقط میتوانستم این کتاب عجیب را بخرم.
برنامه خوبی است اما کتاب های آن گران هستند
این بهتر از چیزی است که فکر می کردم
بسیاری از کتابهایی که میگویند تکمیل شدهاند، واقعاً شما را در وسط یک داستان درام معلق نمیگذارند. شما حدود 30 دلار را هدر میدهید که واقعاً هیچ پایانی ندارد. .
از کتاب ها لذت ببرید اما از هزینه خواندن آنها نه. معمولا 3 تا 4 برابر گران تر از کتاب های منتشر شده است.
تلفن ها را تغییر داد و از ورود به حساب من امتناع کرد در مورد اشکال صحبت کرد. من همه چیز را از اول شروع نمی کنم، بنابراین این به طور جدی برنامه را برای من خراب می کند.
به عنوان StoryLite این عالی بود، داستانهای ساده نوشته شده بله، اما حداقل مقرون به صرفه بودند. اکنون خواندن یک فصل از یک داستان به طرز مضحکی گران است.پول یا زمان خود را در این برنامه هدر ندهید مگر اینکه مقدار زیادی پول نقد برای سوزاندن داشته باشید. چه ناامیدکننده.
Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel Libros y obras de consulta cux
خط داستان آنجاست. با این حال، ویرایشگر باید تمرکز بیشتری داشته باشد. اشتباهات گرامری و املایی وجود دارد. تمام کردن یک کتاب بسیار گران است.اگر یک کتاب فیزیکی از کتابفروشی بخرم، 1/4 مبلغ تمام کردن یک کتاب در این برنامه خواهد بود. اگرچه میدانم که شاید از نویسنده یا هر چیز دیگری حمایت کند، اما هنوز خیلی گران است. مهم نیست که خط داستان چقدر خوب است، من را از تمام کردن یک کتاب منصرف کرده است. تمام کردن یک کتاب را ارزان تر کنید. منصف باش
من تقریباً 20 دلار خرج کردهام و هنوز یک کتاب را در بالای تکمیل وظایف و تماشای تبلیغات تکمیل نکردهام. وقتی این کتاب را تمام کردم، این برنامه trashhhhhh است
من صادقانه از این برنامه متنفرم. خوب است که فقط کتاب را بخرید، آنها شما را مجبور می کنند برای هر فصل هزینه کنید. داستان های خوب، روش بد برای تبلیغ داستان ها. احتمالاً این کتاب را تمام نخواهم کرد. پرداخت هر فصل مسخره است. شما یک فصل را تمام کنید، توقف کنید و سپس برای فصل بعدی بپردازید، سپس آن فصل را تمام کنید، توقف کنید و برای فصل بعدی بپردازید. این آزاردهنده است.
فوق العاده افسانه ای عالی، همچنین بسیار جذاب است، لطفاً موارد بیشتری را به آن اضافه کنید تا من از خواندن روزانه لذت ببرم، متشکرم. من در حال خواندن یک همسر نه چندان زیبایش هستم و فوق العاده است
من وارد یک کتاب شدم حتی برای خواندن بیشتر آن پول پرداخت کردم. سپس در روز بعد برای خواندن ادامه مطلب. اما در فصل 12 بود که می گفت باید قفل آن را باز کنم و تا آخر فصل 38 بودم! حالا میگه من باید قفل هر فصل رو باز کنم. بنابراین تا زمانی که این مشکل برطرف نشود، برای این برنامه پول خرج نمی کنم.
کتابهای عالی که شما را متحیر میکند، اما من دوست دارم بخوانم، بنابراین وقتی یک کتاب خوب شروع میکنم، دوست دارم آن را ظرف چند روز تمام کنم. این برنامه فقط به شما امکان می دهد چند فصل را بخوانید سپس باید بخرید یا منتظر بمانید تا سکه ها ادامه یابد. باید راه بهتری برای تهیه کتاب داشته باشد.
حتی یک داستان بارگذاری نمی شود. ویژگی جستجو برای عنوان یا شماره شناسه کار نمی کند. به روز رسانی - بعد از امتحان کردن چند مورد متوجه شدم که اگر به وای فای متصل باشم، برنامه کار نمی کند. من این را در چندین منبع بررسی کردم. اگرچه فقط روی خدمات تلفنی کار می کند.
سکه خریدم تا بتوانم داستانی را که شروع کرده بودم بخوانم. یک هفته بعد هنوز آنها را دریافت نکرده اند. پاره کردن شکایات زیادی ارسال کرده ام اما پاسخی دریافت نکرده ام.
برنامه خوبه فقط این که آنها فاش نکردند که باید برخی از فصل ها را بخرید.
اگر بتوانم به این کمتر از 1 ستاره امتیاز می دهم. این برنامه به شما امکان میدهد تا به اندازه کافی بخوانید تا وارد داستان شوید، اما سپس مجبور میشوید برای هر فصل پول بپردازید. با دیدن اینکه چگونه برخی از داستان ها 40 فصل دارند، با قیمت 1 دلار در هر فصل، می توانم به Barnes and Noble بروم و 2 یا بیشتر رمان را با همان مقدار پول بخرم.
Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel Книги та довідкова література elmm
داستانهای خوب میتوانند کوپنهایی برای فصلها به دست آورند، اما همچنان برای کتابها هزینه زیادی میپردازند و بیشتر آنها هنوز تمام نشدهاند.
من شروع به خواندن کتاب های مختلفی کرده ام که در فیس بوک شروع شده اند، اما به محض اینکه می بینم که قرار است هزینه هنگفتی از من دریافت شود، برنامه را حذف می کنم. که در اینجا اخیراً همه به جز یکی بوده است. بنابراین فکر می کنم با آن بمانم. هیچ یک از این کتاب ها ارزشی را ندارند که می خواهید برای خواندن آنها هزینه کنید. نیازی به پاسخگویی نیست زیرا به هر حال آن را نمی بینم و علاوه بر این، یک پاسخ کامپیوتری خواهد بود.
بله، شما می توانید شاید 2 فصل در روز بخوانید. قیمت فصل ها دیوانه کننده است. ویراستارها هم باید خیلی چیزها را اصلاح کنند... یکی از فصل ها از نیمه راه شروع می شود...
من واقعاً کتابهایی را که سایت ارائه میکند، دوست دارم، بهخصوص کتابی که در حال حاضر در خونآشامها هستم. با این حال، سایت اغلب به من اجازه نمی دهد داستانم را بخوانم، به همین دلیل است که به جای 5 ستاره به آن 4 ستاره دادم.
شما باید هر فصل سکه بخرید. بعد از کل کتاب، کل مبلغ خرید واقعی یک کتاب واقعی است و شما نمی توانید آن را نگه دارید. فصلها بسیار کوتاه هستند، بنابراین گاهی اوقات حتی نمیتوانید وظایف را تکمیل کنید تا امتیاز رایگان کتابها را کسب کنید.
من داستان ها را دوست دارم، اما گران است و رسیدن به اعداد مورد نیاز برای باز کردن قفل فصل بعدی همیشه طول می کشد
Leer Russisch - Taalgids Onderwijs xxay
خود برنامه خوب است. پرداخت بیش از 20 دلار برای خواندن یک کتاب کامل ارزش آن را ندارد. مخصوصاً وقتی برای خواندن یک کتاب کامل فقط باید 3 دلار از آمازون بپردازم. حتی قرار نیست داستانی که نظرم را جلب کرد تمام کنم.
متنفرم از اینکه باید پول بپردازید و منتظر خواندن کتاب باشید!
داستان ها و توانایی دریافت کوپن های رایگان I را دوست دارم، اما google pay کار نمی کند و من از پی پال استفاده نمی کنم، بنابراین هرگز نمی توانم کوپن یا نماد خریداری کنم. من ترجیح می دهم مستقیماً 12 دلار برای کتاب بپردازم و آن را برای همیشه به کتابخانه خود اضافه کنم. به همین دلیل است که من کتابی را در دستانم دوست دارم.
جالب است و من برای استفاده از این برنامه ها احساس آرامش می کردم ..... خیلی خارق العاده است
من تازه وارد این کار هستم اما داستان ها جالب هستند